Welkom op de site van ConiCraft. ConiCraft is onderdeel van Yacht Design Hiemstra. Momenteel hebben wij voorradig een volledig afgebouwde ConiCraft 820. Daarnaast hebben wij een ConiCraft 840, welke als weekender is uitgevoerd. De ConiCraft 820 en 840 'weekender' zoals hieronder getoond zijn per direct leverbaar.

ConiCraft staat voor exclusiviteit. Van dit model en de volgende modellen zullen er geen tientallen van worden gebouwd, zoals bij sommige populaire sloepen wel het geval is. Daarmee is exclusiviteit gewaarborgd. Alles aan deze boot is super hoogglans gelakt (15 laklagen op massief hout) en met de meeste zorg gefabriceerd. De boot is geheel handgemaakt op basis van epoxycomposiet. Door deze manier van bouwen wordt een zo groot mogelijke stijfheid verkregen.

De boot biedt in de huidige configuratie plaats aan 4-5 personen. De voorstoelen kunnen gedraaid worden voor een gezellige borrel in de open kuip. Varend zit men in de boot hetzelfde als in een luxe auto. Door de hoge mate van comfort en zitpositie is de boot prima alleen te varen. Een goede stuurpositie was één van de belangrijkste uitgangspunten van het ontwerp, samen met goed vaargedrag. De boot is uitgevoerd met hydraulische besturing en een Kobelt motorbediening voor het meeste vaargemak. Wilt u meer informatie of een bezichtinging, neem dan vrijblijvend contact op.

TE KOOP:

Custom built ConiCraft 820, Solé dieselmotor, Topsnelheid 20km/h, 4 zitplaatsen, 2 draaibare stoelen. Volledige cabriokap, dak gesloten in 1 handeling van ca. 30 seconden.

ConiCraft 820

Volledig in eigen beheer handgebouwd, 100% Nederlands schip
Lengte:
8.25 meter
 
Breedte:
1.95 meter
 
Diepgang:
0,50 meter
 
Motor:
27pk solé diesel, onder het voordek
 
Topsnelheid:
20 km/h (geen vaarbewijs nodig)
 
Dek:
Massief mahonie en oregon, 15 laklagen hoogglans
 
Bouwjaar:
Nieuw / Demo
 
Vraagprijs:
Op aanvraag

TE KOOP:

Custom built ConiCraft 840 'weekender', Bed 210x140, Koelkast, Solé dieselmotor, 4 zitplaatsen, 2 draaibare stoelen. Volledige cabriokap, dak gesloten in 1 handeling van ca. 30 seconden.

ConiCraft 840

Weekender Volledig in eigen beheer handgebouwd, 100% Nederlands schip
Lengte:
8.45 meter
 
Breedte:
1.95 meter
 
Diepgang:
0,50 meter
 
Motor:
27pk solé diesel, onder het achterdek
 
Topsnelheid:
20 km/h (geen vaarbewijs nodig)
 
Dek:
Massief mahonie en oregon, 15 laklagen hoogglans
 
Bouwjaar:
Nieuw / Demo
 
Vraagprijs:
Op aanvraag

yacht design hiemstra

Kanaalweg 118 D
8861 KJ Harlingen
06 383 276 12